Fortnite Zero Build-modus onthuld

Fortnite Zero Build-modus onthuld

Epic Games heeft de Zero Build-modus voor Fortnite aangekondigd.

Dat deed het bedrijf op de officiële Fortnite-website. De modus wordt vandaag aan de populaire battle royale-game toegevoegd. In Zero Build kunnen spelers - in tegenstelling tot de reguliere game - geen constructies bouwen, waardoor de focus puur op schieten, items en het rondbewegen op de map ligt. Alle spelers hebben daarbij een Overshield die zich automatisch oplaadt.

Tot vandaag konden alle Fortnite-spelers tijdelijk niet bouwen in de game als onderdeel van het nieuwe seizoen. Vandaag liep deze restrictie af, maar het bleek erg populair. Het lag dus in de lijn der verwachting dat Epic een permanente modus rondom dit element zou toevoegen aan de game. Dit is niet uniek: Epic test vaker nieuwe opties en modi uit in Fortnite voordat het ze permanent maakt. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zal vast wel een 1 april modus zijn dat ze makkelijk kunnen houden als ze het willen

0
test

@Tad Het zit er anders al meer dan een week in. Het was ook bedoeld voor een weekje maar het is enorm populair. Eindelijk van het bouwen af.

0
test

Fortnite is allang niet meer de Fortnite die ze ooit beloofd hadden en deze modi bewijst het maar weer eens: youtu.be/2GSfjeYVpkQ

0

Aanbevolen voor jou