Nieuws
Fortnite

Fortnite-update voegt Air Strike toe

Fortnite komt met Air Strike en nog veel meer

Geschreven door Dagmar De Groot op
De nieuwste update voor Fortnite is nu beschikbaar voor de pc, PS4 en Xbox One. De update bevat onder andere Air Strike, een nieuwe toevoeging aan de battle royale-modus.

Air Strike is een voorwerp die is toegevoegd aan de battle royale-modus en helpt de speler van bovenaf. De speler gooit het voorwerp naar de vijand, waarna er vanuit de lucht raketten op de vijand worden afgestuurd. De raketten zullen afgeschoten worden vanaf 120 meter boven de landingspositie van het voorwerp. Iedere raket deelt 75 punten schade aan spelers, 200 punten schade aan structuren en de radius van de explosie is 3,5 meter.

Er is een rotatie in de tijdelijke modi. Een van deze modi is de ‘High Explosives Squads’-modus, waarbij de speler battle royale speelt met alleen maar exploderende wapens. Een ander voorbeeld is ‘Solid Gold Duos’, hierbij vecht je je een weg naar de winst met legendarische wapens. De andere modi zijn ‘Sneaky Silencers Solo’, ‘Classic Squads’, Catch Squads’ en ‘Blitz Squads’.

De hoeveelheid eliminaties die nodig zijn om een Victory Royale te halen in de tijdelijke spelmodus Team Rumble, is verlaagd van 150 naar 50 voor de Nintendo Switch en Android- en iOS-toestellen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cuphead komt naar Netflix Dynamische Nederlandse game-industrie zit in de lift in 2018
1

Reacties op: Fortnite-update voegt Air Strike toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MelvinChowder

  • 9 juli 2019 15:57
  "De hoeveelheid eliminaties die nodig zijn om een Victory Royale te halen in de tijdelijke spelmodus Team Rumble, is verlaagd van 150 naar 50 voor de Nintendo Switch en Android- en iOS-toestellen."

  He he, vind dit een goede aanpassing. Laatst halverwege uit een iOS lobby gegaan omdat het potje maar niet vooruit te branden was.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.