Guided Missile en Sniper Shootout-modus naar Fortnite: Battle Royale met update 3.4.0 | Gamer.nl

Guided Missile en Sniper Shootout-modus naar Fortnite: Battle Royale met update 3.4.0 | Gamer.nl

De nieuwe 3.4.0-update voor Fortnite: Battle Royale brengt onder andere de Guided Missile en de terugkeer van de Sniper Shootout-modus naar de online shooter. Door het uitbrengen van de update is er een kans dat de servers tijdelijk offline zijn.

Guided Mi ile

Woensdag liet Epic in het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, weten dat het met een nieuw soort raketwerper naar de spelmodus zou komen. Nu laat de ontwikkelaar definitief weten dat de Guided Mi ile beschikbaar is in Fortnite: Battle Royale.

Via de patch-notes laat de ontwikkelaar weten dat de Guided Mi ile als epic-variant 105 damage doet tegen spelers en 110 als legendary. Verder kunnen spelers met de raketwerper zelf voor achttien seconden de controle nemen over de afgeschoten raket. Wanneer deze geactiveerd wordt kan de speler zijn personage niet bewegen totdat het klaar is. Tijdens de achttien seconden kan de speler zelf kiezen wanneer zij uit de animatie gaan. Guided Mi ile is al epic- en legendary te vinden in chests en supply drops en gebruikt Rocket ammo.

Shotguns en Egg Launcher

Verder heeft de 3.4.0-update aanpa ingen verricht aan de zeldzaamheidskleuren van shotguns. De Tactical Shotgun komt nu voor als Uncommon, Rare en Epic, waar het eerst Common, Uncommon en Rare was, en Pump Shotgun is nu beschikbaar als Uncommon en Rare, wat eerst Common en Uncommon was. Epic Games laat weten dat de aanpa ingen niets verandert aan de kenmerken van de wapens, zoals damage en drop-kansen.

Om Pasen te vieren is de Grenade Launcher cosmetisch omgetoverd tot een heuse Egg Launcher. Eerder gebeurde dit ook al met de kerstupdate in Fortnite. Toen kwam er een Snowball Launcher waarbij de granaten veranderd waren in sneeuwballen die dezelfde hoeveelheid schade doen, en nu is dat het geval met paaseieren.

Media has no description

Sniper Shootout v2 en Boogie Bomb

Met de update keert de zogenoemde Sniper Shootout-modus terug naar Fortnite: Battle Royale. Tijdens de tijdelijke-modus kunnen Battle Royale-spelers alleen gebruik maken van de verschillende soorten Snipers; Bol Action, Semi-Auto, Hunting Rifle en Cro bow. Tijdens Sniper Shootout v2 zijn legendary snipers alleen beschikbaar door het openen van supply drops en epic snipers via chests. Tijdens het spelen van de modus kan heavy ammo op de volgende manieren gevonden worden:

  • Floor: 6
  • Chest: 6
  • Ammo Box: 12
  • Supply Drop: 18
  • Llama: 90


Ook keert de Boogie Bomb terug naar Battle Royale. Deze granaat was vanwege een bug uit de spelmodus verwijderd.

Fortnite: Battle Royale is te spelen op PlayStation 4, Xbox One, iOS en pc. Binnenkort verschijnt de game ook voor Android-apparaten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou