Fortnite-teaser hint naar terugkeer oude map

Fortnite-teaser hint naar terugkeer oude map

Een teaser-afbeelding voor het tiende seizoen van Fortnite hint wellicht naar een terugkeer van de oude map. Op de afbeelding is namelijk de Dusty Depot te zien, welke eerder werd verwoest door een meteoor.

Afgelopen weekend vond het wereldkampioenschap Fortnite plaats, waar de Nederlander Dave 'Rojo' Jong samen met zijn Britse teamgenoot ruim twee miljoen euro won. Tijdens het evenement werd een teaser-afbeelding getoond voor het tiende seizoen van het battle royale-spel, dat op 1 augustus van start gaat. Op deze afbeelding was de Dusty Depot te zien, een populaire locatie op het eiland van Fortnite dat inmiddels niet meer bestaat.

De teaser-afbeelding suggereert wellicht dat het tiende seizoen van Fortnite zich gaat afspelen op de oude map van het spel. De Dusty Depot was namelijk een van de eerste locaties die werd aangepast in het spel, als gevolg van de meteoorinslag aan het begin van seizoen vier. In een bericht op het Twitter-account van Fortnite is bovendien dezelfde afbeelding geplaatst met de tekst 'Think Back'.

Behalve de teaser en de startdatum, heeft Epic Games nog geen onthullingen gedaan over het nieuwe Fortnite-seizoen. Fans zijn dan ook druk aan het speculeren over hoe de ontwikkelaar van plan is om een terugkeer van de oude map te verwerken in het verhaal van de battle royale-game. Zo wordt onder andere tijdreizen als mogelijkheid genoemd, al is het niet bekend wat het grote gevecht tussen het monster Cattus en de robot Doggus aan het einde van seizoen negen hiermee te maken kan hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou