Fortnite-streamer Ninja verdient 500.000 dollar per maand | Gamer.nl

Fortnite-streamer Ninja verdient 500.000 dollar per maand | Gamer.nl

Fortnite-streamer Tyler "Ninja" Blevins verdient 500.000 dollar per maand. Dit vertelt hij in een interview met CNBC.

Vorige week streamde Ninja samen met de rapper Drake en Travis Scott Fortnite: Battle Royale, waarmee ze samen het record voor gelijktijdige kijkers hebben neergezet. Op het hoogtepunt keken 650.000 fans naar de stream. Het voorgaande record was 388.000 gelijktijdige kijkers door Dr. DisRespect. Het team van Ninja, een andere streamer, Drake en Travis Scottover hebben tijdens de stream vier rondes gewonnen.

Tyler 'Ninja' Blevins is een beroemde Twitch-streamer die eerst vooral competitief Halo speelde, maar nu is overgestapt op Fortnite: Battle Royale. Nu is het ook bekend hoeveel hij eigenlijk verdient per maand.

In het interview wordt duidelijk dat de 500.000 vooral te danken is aan opbrengsten van Amazon Prime en Twitch Prime, maar ook aan een groot aantal volgers op YouTube, Instagram en Twitter, waar hij soms ook branded content content plaatst.

In zijn interview richt Blevins zich ook naar alle kinderen. Hij zegt dat je niet zomaar alles kan laten vallen om je te focu en op het spelen van videogames. Het is momenteel een erg competitieve carrièrekeuze dus eerst een stabiele toekomst opbouwen is verstandiger. Vervolgens kan je de extra tijd in videogames steken.

Bovendien vertelt hij dat hij, ondanks al het geld dat hij verdient niet te luxe probeert te leven. Het grootste deel van het geld spaart hij op of doneert hij aan goede doelen

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou