Fortnite-speler zet record tijdens unieke raketlancering | Gamer.nl

Fortnite-speler zet record tijdens unieke raketlancering | Gamer.nl

Een Fortnite-speler met de gebruikersnaam Elemental_Ray wist het record kills in één wedstrijd te verbreken door tijdens een in-game raketlancering nietsvermoedende spelers te doden.

Zaterdagavond om 19:30 werd er een in-game raket gelanceerd op de map van Fortnite: Battle Royale. Veel gamers besloten tijdelijk hun wapens neer te leggen en samen forten te bouwen om de raketlancering van grote hoogte te bekijken.


Wapens deden echter nog steeds schade en ook gebouwen konden nog kapotgemaakt worden. Speler Elemental_Ray besloot dus gewoon door te gamen terwijl andere spelers naar de lancering keken. Hij vernietigde een groot fort, waardoor hij in één keer 48 mensen doodde.

Hierdoor kwam Elemental_Ray op de nummer één positie in de recordhouderlijst te staan. Hierdoor startte er een discu ie onder spelers of het record van Elemental_Ray wel telt, aangezien er een onuitgesproken regel was dat spelers elkaar zouden laten leven om de raketlancering te zien. Op Twitter geniet Elemental_Ray ondertu en van de aandacht.

De Fortnite-raket vloog bij lancering eerst richting de populaire locatie Tilted Towers, maar werd toen door een onzichtbaar schild de lucht in gestuurd. Er zit nu een permanente barst in de Fortnite-hemel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou