Fortnite- skins, emotes en meer gelekt

Fortnite- skins, emotes en meer gelekt

Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/Lucas7yoshi" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Lucas7yoshi </b></a>heeft gelekte skins, emotes en meer verstuurd naar<a href="https://fortnitenews.com/fortnite-patch-v11-30-all-leaked-cosmetics-skins-emotes-gliders-wraps/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b> Fortnite News</b></a>. De gelekte items schijnen gekoppeld te zijn aan de ‘2020 Annual Pass,’ die nog moet komen.

De informatie is gevonden in de game-files van de v.11.30-update. Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over toekomstige items die te linken zijn aan de gelekte beelden. Het gaat om verschillende skins, voornamelijk gethematiseerd rondom winter, toepasselijk.

Er is een ijsbeer met een bazooka, draagt Astra verder een outfit met sterrenbeelden en lijkt ‘Frozen Fishstick’ het erg koud te hebben. Ook zijn er nieuwe stijlen die toegepast kunnen worden, zoals Spellbinder (Icewater) en Dogge (Festive). Verder zijn er een aantal nieuwe rug-accessoires en emotes. De 2020 Annual Pass lijkt bomvol content, hier is alles te vinden.

fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou