Epic Games laat plots koets verschijnen in Fortnite | Gamer.nl

Epic Games laat plots koets verschijnen in Fortnite | Gamer.nl

Zoals laatst bekend werd is de Durrr Burger-hamburger, een gameobject uit Fortnite, in het echt href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/objecten-verdwijnen-uit-spelwereld-fortnite-en-verschijnen-in-echte-wereld/">verschenen</a> nadat deze in de game was verdwenen. Deze was te vinden in een woestijn in Californië. Nu is er plotseling vanuit een portaal in de game een koets opgedoken.

Seizoen 5 gaat 12 juli van start en alhoewel Epic Games nog geen details bekend heeft gemaakt, gaat het gerucht dat dit seizoen een soort tijdreis- of geschiedenis-thema zal hebben. Er verschijnen namelijk allerlei verschillende voorwerpen uit verschillende tijdperken uit de geschiedenis. Zo is er een anker uit het oude Griekenland verschenen en zeggen fans op Reddit dat de recente koets vooral verwijst naar het Wilde Westen.

Naast de Durr Burger-hamburger is ook een motel-bord verdwenen in de game. Deze is nog niet in de echte wereld verschenen.

Er gaan dus, net zoals bij de introductie van vorig seizoen, veel theorieën de ronde. Nog maar een paar dagen wachten en dan kunnen we zien welke van deze theorieën eventueel waar is.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou