Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Een vernieuwde versie van de Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale met update 5.2. Dit keer kan men het tegen een ander team opnemen om de meest imposante structuren te bouwen.

Tijdens de vernieuwde Playground-modus kunnen spelers op elk moment tu en teams wi elen. Op deze manier kan men in een potje Playground, die één uur duurt, ook oefenen met vuurgevechten. Daarnaast zijn er honderd lama's te vinden en worden spawnrates van onder andere ammo crates en karts verhoogd

Epic voegt verder de Compact SMG toe aan alle modi. Het geweer is beschikbaar in Epic- en Legendary-zeldzaamheid en heeft een capaciteit van vijftig kogels.

Compact SMG Fortnite

Een andere belangrijke toevoeging is dat Slurp Juice de nu is veranderd. Hierdoor krijgen speler namelijk één gezondheidspunt elke 0,5 seconden met een totaal van 75. Wanneer de gezondheidsbalk al vol is, krijgen spelers dan punten voor hun schildbalk. Tenslotte kan men een emote, spray en een rugzak verdienen ter ere van de allereerste verjaardag van Fortnite.

Kleine bugfixes zijn te lezen in de patch notes.

slurp juice fortnite
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou