Nieuws
playground mode updated

Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale

Wie kan het beste bouwen?

Geschreven door Pablo Bool op
Een vernieuwde versie van de Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale met update 5.2. Dit keer kan men het tegen een ander team opnemen om de meest imposante structuren te bouwen.

Tijdens de vernieuwde Playground-modus kunnen spelers op elk moment tussen teams wisselen. Op deze manier kan men in een potje Playground, die één uur duurt, ook oefenen met vuurgevechten. Daarnaast zijn er honderd lama's te vinden en worden spawnrates van onder andere ammo crates en karts verhoogd

Epic voegt verder de Compact SMG toe aan alle modi. Het geweer is beschikbaar in Epic- en Legendary-zeldzaamheid en heeft een capaciteit van vijftig kogels.

Compact SMG Fortnite

Een andere belangrijke toevoeging is dat Slurp Juice de nu is veranderd. Hierdoor krijgen speler namelijk één gezondheidspunt elke 0,5 seconden met een totaal van 75. Wanneer de gezondheidsbalk al vol is, krijgen spelers dan punten voor hun schildbalk. Tenslotte kan men een emote, spray en een rugzak verdienen ter ere van de allereerste verjaardag van Fortnite.

Kleine bugfixes zijn te lezen in de patch notes.

slurp juice fortnite

Dit artikel delen:

Lees meer

Metal Gear Solid-verfilming niet gebaseerd op een enkele game De gamehub van Shadow of the Tomb Raider in 10 minuten gameplay
1

Reacties op: Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Psychoot

    • 25 juli 2018 10:29
    Komt er ook nog een Battle Royale mode zonder bouwen aub ?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.