Fortnite op Xbox One wordt ook cross-play, maar niet met PS4 | Gamer.nl

Fortnite op Xbox One wordt ook cross-play, maar niet met PS4 | Gamer.nl

Epic Games maakt bekend dat Fortnite op Xbox One ook cross-play zal krijgen met de pc- en mobiele versie.

Op hun blog vertelt Epic Games dat Fortnite ook cro -play krijgt met Xbox One. In de originele aankondiging van de mobiele versie werd al bekendgemaakt dat er cro -play zou zijn tu en Android en iOS, pc, Mac en PlayStation 4, maar nu is ook bevestigd dat Xbox One van de partij is. Cro -play werkt niet tu en een PS4 en een Xbox One, ondanks de inspanningen van Phil Spencer.

De mobiele versie van Fortnite wordt hetzelfde spel als op andere platforms, met dezelfde updates. De progre ie van spelers wordt over alle platforms geregistreerd. Epic Games wil op deze manier "meer mensen bereiken en het gemakkelijker maken voor vrienden om samen te spelen".

Vanaf vandaag kunnen fans zich inschrijven voor het uitnodigingsevenement op iOS. Ook worden bepaalde spelers uitgenodigd via e-mail. Bij een uitnodiging worden meerdere codes geleverd die aan vrienden gegeven kunnen worden om samen te spelen. Voor deelname is een internetverbinding nodig en op zijn minst een iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 of een iPad 2017.

Meer weten over cro -play in Fortnite? Lees dan onze guide over spelen tu en PS4 en pc.

Fortnite-uitnodigingsevenement
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou