Fortnite meest gespeelde game van 2018 op Nintendo Switch

Fortnite meest gespeelde game van 2018 op Nintendo Switch

Nintendo heeft een lijst uitgebracht met de 21 meest gespeelde games van 2018 op de Nintendo Switch. De lijst wordt gedomineerd door de gratis battle royale game Fortnite. Dit meldt Nintendo op de nieuwssectie van de hybride console.

De koppositie van Fortnite is met name opvallend doordat de game in juni 2018 uitkwam voor de console. Ondanks de relatief late lanceringsdatum heeft de populaire game alsnog de grootste hoeveelheid aan speeltijd weten te bemachtigen. Na Fortnite wordt de lijst aangevuld door andere grote titels, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Splatoon 2.

Breath of the wild

Hieronder volgen de 21 meest gespeelde games op de Switch van 2018;

1. Fortnite
2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
3. Super Mario Odyssey
4. Splatoon 2
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. FIFA 19
7. Minecraft
8. Pokemon: Let’s Go, Pikachu
9. Pokemon: Let’s Go, Eevee
10. Xenoblade Chronicles 2
11. The Elder Scrolls V: Skyrim
12. Rocket League
13. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
14. Pokemon Quest
15. Stardew Valley
16. Dragon Ball Xenoverse 2
17. Octopath Traveler
18. Super Smash Bros. Ultimate
19. Paladins
20. Super Mario Party
21. Mario Tennis Aces

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja duuhhhhhhhhh Ten eerste....(ik baal dat ik em heb hoor) Heb echt alles van Nintendo....maar afgelopen jaar ben ik maar overgestapt... Wat een kut ding zeg Alleen maar ouwe shit wat er op komt Mr. Myagi mag wel dood zijn....maar sjesus....enige wat er vernieuwend is ...is dat ding zelf...verder is het gewoon ruk En dan de spellen Zelfs mijn dochter is erop uitgekeken...zit op haar tel te spelen maar goed je hebt altijd van die malloten die het blijven verdedigen Nintendo...heeft echt zijn beste tijd gehad

0
test

@wolfmannetje Wat maak jij je een makkelijk doelwit zeg. En wie is hier een malloot als je een mening van andere afdoet als malloot. Weet je wie zijn beste tijd heeft gehad. Jij. En niks anders. Oh ja jij zult de games misschien niet leuk vinden, maar als iemand anders dat wel vind is die niet meteen malloot. Geeft al aan dat de grootste malloten degene zijn die enkel anderen beoordelen en niet naar zichzelf kijken. En vooral niet even nadenken om wat respectvoller te zijn naar andere meningen Maar ja malloten als jij zullen dat nooit snappen denk ik. Die vinden dat hun mening de enige meningen mogen zijn. Succes met je zielige leventje en ga maar lekker met je dochtertje Candy Crush spelen. (Sarcasme aan)Want jou dochter is blijkbaar de afspiegeling van hoe een goede gamer moet zijn die alle andere meningen over de hele wereld ongedaan maken. Als zij het niet leuk vind dan mag niemand het leuk vinden. Toch. Het zou toch heel zielig zijn als ik een game wel leuk vind die zij niet leuk vind. En ik wil jou dochtertje toch niet laten huilen omdat ik een andere mening heb. (Sarcasme uit).

0

@watashi wa maurice desu. Nou nou, hij verwoordt het allemaal misschien niet zo handig, maar jij kan er ook wat van. Iets met een pot en een ketel. Ik herken wel wat hij zegt, bij ons wordt de Switch ook vooral gebruikt voor Fortnite en verder niets. Mario (nog) niet helemaal uitgespeeld, maar verder is er voor mij niet heel veel interessants vanuit Nintendo gekomen vind ik.

0

@watashi wa maurice desu. over "malloten die het blijven verdedigen" , dat punt heb je net wel bewezen, ja. :like:

0
test

Ik vind lijstje best toffe games hebben.. ik heb me switch sinds smash bros(heerlijke game) heb mario oddesey en zelda ook met erg veel plezier gespeeld.. en zo zijn er nog wel een paar games die ik nog wil spelen.. ik ben erg tevreden met deze console!

0

Aanbevolen voor jou