Nieuws
Fortnite

Fortnite-lek onthult veranderingen in de map

Slaat de raket in?

Geschreven door Arran Winmai op
Een lek suggereert dat Epic Games veranderingen gaat maken aan een aantal populaire gebieden in Fortnite: Battle Royale. Daarnaast klaagt Epic Games een voormalig werknemer aan.

Op IGN staat een interactieve Fortnite-map die spelers gebruiken om een route voor een potje uit te stippelen en schatkisten te vinden. Normaal gesproken komt deze map overeen met de map die spelers in-game zien, maar oplettende fans merken op dat er subtiele verschillen zijn in Dusty Divot, de Villain's Lair en Tilted Towers.

Opvallend is het nieuwe gebouw dat nu staat waar de krater was in Tilted Towers. Er is enkel een bovenaanzicht van het gebouw te zien, dus hoe het aan de binnenkant is is nog onbekend. Tenslotte lijkt het erop dat de schurken de raket hebben gelanceerd. Deze is namelijk niet meer te zien in de Villain's Lair. De minst impactvolle veranderingen zijn nieuwe bomen in Dusty Divot, die enkel voor wat meer materiaal en dekking zorgen.

Fortnite

Epic Games klaagt voormalig werknemer aan

Over lekken gesproken, Epic Games klaagt de voormalig tester Thomas Hannah aan, omdat hij informatie had gelekt over de meteoren in het vierde seizoen van Fortnite. Dit deed hij ondanks een Non-Disclosure Agreement (NDA) te hebben getekend. Dat meldt Fortnite Intel op de website.

Hannah zou informatie over de komeet aan een Reddit-gebruiker hebben gegeven, die het vervolgens op het forum openbaar maakte. Volgens Epic Games richtte Hannah daarmee "onomkeerbare schade" aan. Bovendien zou hij "het plezier van spelers en kijkers verpest hebben door de opbouwende spanning te ondermijnen". De post op Reddit is inmiddels verwijderd.

Er werd veel gespeculeerd rondom de komeet richting het einde van het derde seizoen van Fortnite. Toentertijd vermoedde men dat dit het einde van de Tilted
Towers in zou luiden. Hannah onthulde echter dat het in zou slaan op Dusty Depot, wat bleek te kloppen.

Geïnteresseerden kunnen hier de aanklacht van Epic Games lezen en de verdediging van Thomas Hannah is hier te vinden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo zet Octopath Traveler in de schijnwerpers Mario Kart 8 Deluxe nu te spelen met Nintendo Labo
1

Reacties op: Fortnite-lek onthult veranderingen in de map

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rpenning

    • 26 juni 2018 15:09
    Mooi stom van die thomas hannah als je een nda tekent moet je je er ook aan houden vindt ik

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.