Fortnite krijgt waarschijnlijk permanente modi zonder bouw-mechaniek

Fortnite krijgt waarschijnlijk permanente modi zonder bouw-mechaniek

Het lijkt er op dat er permanente modi naar Fortnite komen waarin niet gebouwd kan worden.

Dat heeft dataminer Twea onthuld. In de game komen binnenkort blijkbaar modi voor Solo-, Duo- en Trio-wedstrijden waarin niet gebouwd kan worden. 

Sinds kort kunnen spelers tijdelijk niet bouwen in Fortnite, maar dat verloopt als het goed is op 29 maart. Het is dus waarschijnlijk dat Epic dan nieuwe modi uitbrengt voor de game waarin er nooit gebouwd kan worden.

Dit is niet uniek: Epic test vaker nieuwe opties en modi uit in Fortnite voordat het ze permanent maakt. De 'no building'-optie die op dit moment in Fortnite zit blijkt daarbij erg populair.

Tot en met 3 april zijn alle opbrengsten die Fortnite oplevert bestemd om mensen uit Oekraïne te helpen. Een paar dagen geleden bleek al dat er meer dan 45 miljoen dollar was opgehaald.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kinderen vinden dat bouwen geweldig, de wat oudere gamers vinden er niks aan en is alleen maar irritant. Vaak bouwen ze zichzelf helemaal in om zo easy shotgun kills te krijgen. Het is dus defensief campen maar je kan nu ook offensief campen, naar iemand toe bouwen en afmaken met shotty van bovenaf of snel raampje maken etc. Ik vind het niks, hou niet zo van onrealistische shooters.

0
test

@GoofyZ3 "hou niet zo van onrealistische shooters." En zonder bouwen is Fortnite realistisch? haha Maar snap het wel, vind bouwen ook lastig en is ook mijn grootste probleem met fortnite maar heb al die tijd gewoon iets gehad van "Its part of the game"

0
test

@Paxopoxo Jup, ben ook niet van het bouwen maar het is wel iets wat Fortnite uniek maakt.

0
test

Ik wacht stiekem eigenlijk nog steeds gewoon op een nieuwe Unreal Tournament met een enorme lading goede maps en leuke game modes. Dat hele battle royale gedoe heeft me nooit echt aangesproken.

0

Aanbevolen voor jou