Nieuws
fortnite

Fortnite krijgt Squads-update

Voor première Party Royale

Geschreven door Dennis Mons op
Met de nieuwe patch voor Fortnite , 12.50.2, hoopt Epic Games iedereen helemaal klaar te maken voor Party Royale; het event dat in de nacht van vrijdag 8 en zaterdag 9 mei plaatsvindt. Ook past de update de Squads-balans aan.

Met een patch hoopt Epic Games iedereen helemaal klaar te maken voor het grote première-event van Party Royale dat vannacht gehouden wordt. Ook past de download de Squads een beetje aan en brengt meer balans. Op deze manier denkt de ontwikkelaar dat de game beter en rechtvaardiger voelt voor álle spelers, ongeacht hoelang ze al Fortnite spelen en hoeveel ervaring ze hebben.

Op 9 mei gaan Dillion Francis, Steve Aoiki en Deadmau5 live optreden in de Party Royale-première van Fortnite. De nieuwe modus is al live vanaf 30 april, maar een echte première heeft het nog niet gehad. Het eerste liveoptreden begint om 03:00 uur in de nacht van van vrijdag op zaterdag 9 mei en eindigt een uur later. Epic Games laat via haar website weten dat spelers geen uitnodiging nodig hebben om deze party binnen te komen en dat iedereen welkom is. De artiesten zullen direct na elkaar optreden op Main Stage. Spelers hoeven niet vooraf aanwezig te zijn. Ook als de show al is begonnen mogen ze nog gewoon binnen komen vliegen.

Fortnite

De première van Fortnite’s Party Royale komt ook met een speciaal feestcadeautje. Als een speler op Fortnite inlogt vanaf 9 mei 00:00 tot 11 mei om 16:00 krijgt die gratis de nieuwe Neon Wings Back Bling. Deze vleugels activeren automatisch wanneer er muziek speelt en is dus perfect om te dragen tijdens een Fortnite-show.

Als 03:00 ‘s nachts toch een beetje laat is kunnen spelers de show ook nog op een ander moment meemaken. Op 9 mei start de show om 20:00 met een herhaling en duurt tot 21:00.

De shows op Main Stage zijn slechts een deel van de activiteiten die speler kunnen ondernemen in Party Royale. Zo is het mogelijk om een hindernisbaan af te leggen in de lucht, mee te doen met bootraces of om een Paint Launcher op te halen in The Plaza. De trailer voor de show is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Sword en Shield-valsspelers worden aangepakt Nintendo bevestigt grote releases voor Switch
0

Reacties op: Fortnite krijgt Squads-update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.