Fortnite krijgt mogelijk een eerstepersoonsperspectief

Fortnite krijgt mogelijk een eerstepersoonsperspectief

Een dataminer heeft ontdekt dat Fortnite vanaf binnenkort mogelijk in een eerstepersoonsperspectief gespeeld kan worden.

Er gaan al langer geruchten over een zogenaamde 'first person-modus' voor de populaire battle royale-game, maar die laaien nu weer op dankzij een ontdekking door dataminer AyeTSG (gedeeld door Shiina). 

Men heeft updates in Fortnite-files gevonden waarin termen gerelateerd aan een eerstepersoonsperspectief worden genoemd. Het zou daarbij niet alleen gaan om een optie in de Creative-modus van de game, maar ook de in battle royale-modus.

Sommige fans twijfelen over de mogelijkheid dat een dergelijk cameraperspectief wordt toegevoegd. Een van de belangrijkste elementen van Fortnite is immers de mogelijkheid om het uiterlijk van het speelbare personage aan te passen - en om op allerlei bekende fictieve personages te lijken - en met een eerstepersoonspespectief zouden spelers hun eigen personage niet kunnen zien tijdens het spelen. Epic Games heeft op moment van schrijven in ieder geval geen officiële aankondiging gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal best werken in No-Build mode, maar zie dit niet fijn werken als je moet bouwen. De PvE mode heeft al jaren een optie voor first person maar ik gebruik het nooit.

0
test

Als Sony en de andere VR headset makers slim zijn rijden ze vandaag nog met een vrachtwagen vol briefgeld naar Epic Games voor een VR versie hiervan.

0

Aanbevolen voor jou