Er gaan bots meevechten in seizoen 11 van Fortnite

Er gaan bots meevechten in seizoen 11 van Fortnite

In de v.10.40-update wordt het matchmaking-systeem van Fortnite geüpdate en worden er Bots toegevoegd om nieuwe spelers te ondersteunen.

Epic zegtdat ze de keuze voor een verbetering van het matchmaking-systeem hebben gemaakt vanwege het groeiende niveauverschil. De update gaat ervoor zorgen dat spelers gepaard worden op niveau, dit houdt in dat je tegen spelers speelt die ongeveer even goed zijn als jij. Het nieuwe systeem wordt geleidelijk uitgebracht in verschillende regio’s, zodat deze gemonitord kunnen worden.

De bots vervangen een aantal spelers in een wedstrijd, het idee hierachter is dat beginnende spelers beter kunnen worden, zonder constant neergeschoten te worden door spelers met meer ervaring. De Bots groeien mee met het niveau van de speler, dit betekent dat wanneer spelers beter worden, er minder bots in hun wedstrijden worden geplaatst. Epic zegt dat de Bots zich hetzelfde gedragen als spelers. De Bots worden pas in Seizoen 11 van Fortnite geïntroduceerd, deze wordt halverwege oktober verwacht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Epic zegt dat de Bots zich hetzelfde gedragen als spelers." Dusssssss kun je er net zo goed geen bots in plaatsen hahah

0
test

@Markus88 Je leest het een beetje anders. De bots groeien meet met jouw niveau en er zit een a.i. waarbij de bots wat mensenlijker spelen in plaats van beperkte standaard patronen die een computer kan hebben. Het word anders allemaal te voorspelbaar.

0
test

@Goodmushin snap ik.. was een grapje maar vond het grappig klinken haha =)

0

99 bots ?

0

Aanbevolen voor jou