Nieuws

The End sluit seizoen 10 van Fortnite af

Releaseperiode van seizoen 11 bekendgemaakt

Geschreven door Cody Dakota op
Het tiende seizoen van Fortnite loopt ten einde en dit betekent dat het volgende Fortnite-seizoen voor de deur staat. Zoals gebruikelijk wordt het Fortnite-seizoen spectaculair afgesloten en dit heeft veel gevolgen voor de battle royale-map zoals we hem kennen.

Wanneer er een Fortnite-seizoen eindigt, staat er altijd een hoop te gebeuren. Het einde van seizoen negen bracht bijvoorbeeld het epische eindgevecht tussen een gigantische robot en een monster. Dit gevecht heeft ertoe geleid dat de Fortnite-map er aan het begin van seizoen tien heel anders uit zag. Epic Games heeft inmiddels aangekondigd dat het einde van seizoen tiende Fortnite-wereld wederom op zijn kop gaat zetten. Het einde van seizoen tien werd zelfs een week uitgesteld in voorbereiding op het The End-evenement. Er is inmiddels een aftelklok opgedoken boven de Dusty Depot die lijkt af te tellen naar The End.

Fortnite

Volgens een aantal Fortnite-leakers en dataminers gaat het nieuwe seizoen van Fortnite een hoop dingen veranderen. Er zijn een heleboel nieuwe locaties gevonden in de bestanden. Daarnaast zijn er ook een aantal aanwijzingen gevonden die lijken te suggereren dat de map zoals we die nu kennen, compleet gaat verdwijnen.

In de verhaaltrailer van het tiende seizoen is te zien dat het iconische Fortnite-personage, Jonesy, in een soort vortex wordt gezogen. Wanneer het personage weer bij bewust zijn komt, zweeft hij door een multiversum waar hij allerlei historische Fortnite-items tegen het lijf vliegt. In het tweejarig bestaan van de populair battle royale-game zijn er enorm veel wapens, voertuigen, plaatsen en objecten uit het spel verdwenen.

Gedurende het tiende seizoen is Jonesy bezig geweest met het bouwen van een raket dat hem van deze planeet moet vervoeren. Als gevolg van de constructie zijn er in het seizoen een aantal rifts geopend. Deze portalen hebben wegen geopend naar verschillende universa, zo werd er een portaal geopend naar Arkham City, bekend van Batman, en werd er een doorgang naar de wereld van Borderlands gecreëerd.

Dataminers zijn erachter gekomen dat alle spelers tijdens The End naar een aparte plek worden vervoerd om naar het spektakel te kijken.

Alles lijkt erop te wijzen dat het einde van de battle royale-map zoals wij hem kennen er aan zit te komen. Wellicht betekent dit dat er een compleet nieuwe map wordt geïntroduceerd in seizoen 11.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 5: Officiële naam, releasedatum en 'adaptive triggers' onthuld Vergelijking tussen originele MediEvil en remake uitgebracht
2

Reacties op: The End sluit seizoen 10 van Fortnite af

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DarkRuleR

  • 8 oktober 2019 15:05
  Zondag 20:00 uur!!! Ik ben er klaar voor!!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Paxopoxo

  • 8 oktober 2019 16:07
  @DarkRuleR Dan zit ik ook klaar, kom maar op met Season 11!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.