Fortnite-evenement is grote mislukking

Fortnite-evenement is grote mislukking

Een Fortnite-evenement in Engeland is uitgelopen tot een grote mislukking. Er waren weinig activiteiten en bezoekers stonden uren in de rij.

Dit weekend werd er een Fortnite-evenement georganiseerd bij de Norfolk Showground in Norwich, Engeland. Het evenement, genaamd Fortnite Live, trok ongeveer 2.800 bezoekers.

Een toegangskaartje voor het tweedaagse evenement kostte tussen de 12 en 20 Engelse pond, omgerekend 14 tot 23 euro. Bezoekers stonden echter uren in de rij voordat zij het terrein op konden en eenmaal binnen bleek dat er maar een paar activiteiten te doen waren. Zo stond er een klimmuur waar maximaal drie mensen tegelijk op konden, was er een ruimte voor boogschieten waar slechts vier bezoekers gebruik van konden maken en was er een baan met maar vier karts. Ook kon één persoon per keer aan de slag met een virtual reality-bril.

Verder was er een ruimte met een aantal computers waar Fortnite op gespeeld kon worden. Dit zal echter het minst gewilde onderdeel van het evenement zijn geweest, aangezien het spel gratis te spelen is op de eigen pc.

Het Fortnite Live-evenement werd georganiseerd door onafhankelijk bedrijf Exciting Events en dus niet door Epic Games. Shaun Lord, eigenaar van de organisator, noemt het niet komen opdagen van acht van zijn negentien personeelsleden als reden voor de lange wachtrijen op zaterdag. Lord zegt iedereen terug te betalen die hier om vraagt, echter wil hij niet kwijt hoeveel bezoekers dit tot nu toe hebben gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonder het woordje Fortnite in hun "event" zou er geen kip naar toe zijn gekomen. Lijkt bijna op Fyre

0
test

Het klínkt niet eens als een Fortnite-evenement... Bij zo'n evenement verwacht je toch een groot LAN-festijn met in elke zaal honderd PC's, waarbij de spelers dus direct tegen elkaar strijden in live-sessies die op grote schermen te volgen zijn, met allerlei side-events voor hen die op hun beurt moeten wachten, levensgrote props die de zalen sieren en personeelsleden die daadwerkelijk als skins gekleed zijn? Dit klinkt meer als oplichterij, eerlijk gezegd, en het is maar de vraag of de gedupeerden daadwerkelijk hun geld terug gaan krijgen.

0

Aanbevolen voor jou