Update: Clinger Grenades live in Fortnite: Battle Royale met update 3.6 | Gamer.nl

Update: Clinger Grenades live in Fortnite: Battle Royale met update 3.6 | Gamer.nl

Update: De href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/v3-6-patch-notes">patch notes</a> van update 3.6 zijn live gegaan. Er is nu bekend hoe Clinger Grenades precies werken.

In de patch notes staat beschreven dat de Clinger Grenades niet in de lucht kunnen ontploffen. Nadat de Clinger aan een vijand of een oppervlak plakt duurt het 2,5 seconden totdat het ontploft. De granaat geeft daarnaast 100 damage aan spelers en 200 aan objecten.

Ook zijn verscheidende bugs gefixed. Zo konden spelers voorheen bijvoorbeeld geen muren bouwen door hekken heen. Zoals beloofd heeft Epic deze bug verholpen in update 3.6.

Clinger grenades fortnite

Origineel bericht:
Een nieuwe soort granaten, de Clinger Grenades, worden beschreven in het in-game menu van Fortnite: Battle Royale en komen waarschijnlijk vandaag nog naar de game

In de beschrijving van de aankomende update staat: "Plak dit explosief op elk oppervlak...of speler!" Deze granaten functioneren bijna hetzelfde als sticky grenades, maar hebben een grote bol met een hendel en zuignap om het geheel naar vijanden te kunnen slingeren.

De granaten komen vandaag met update 3.6. Meestal als nieuwe toevoegingen gehint worden in het menu gaan deze de volgende dag live. Waarschijnlijk maakte Epic ook een woordgrap in een tweet om de nieuwe granaat te introduceren. De servers zijn nu nog offline.

Investering

Epic Games maakte laatst in een tweet bekend dat Fortnite naar China komt. Nu zegt een woordvoerder van Tencent dat het 100 miljoen Chinese Renmibi (ongeveer 12,3 miljoen euro) gaat investeren om e-sports voor Fortnite te promoten. Epic biedt gratis in-game items aan voor spelers die het volledige spel reserveren. Daarnaast is het mogelijk voor Chinese spelers die momenteel op buitenlandse servers aan het spelen zijn hun progre ie over te zetten naar lokale servers.

Tencent heeft nu ongeveer 40% van de aandelen in handen van Epic Games en is tevens de Chinese uitgever van grote concurrent PUBG op mobiel.

Tencent investeren Fortnite China
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou