Fortnite-challenges voor tweede week van seizoen 6 uitgelekt | Gamer.nl

Fortnite-challenges voor tweede week van seizoen 6 uitgelekt | Gamer.nl

De challenges voor de tweede week in het zesde seizoen van Fortnite zijn uitgelekt. Op het Twitter-kanaal van href="https://twitter.com/CrossLeaks">CrossLeaks</a> wordt een afbeelding geplaatst van de uitdagingen voor Battle Royale-spelers.

Houd er rekening mee dat deze challenges nog kunnen veranderen.

Onder de gratis uitdagingen wordt verwacht dat spelers alle 'Corrupted Areas' bezoeken. Daarnaast moeten spelers drie keer een Shadow Stone gebruiken en 200 keer schade aanrichten bij tegenstanders met a ault rifles. De laatste geldt als een stage 1-uitdaging, waarvan de verdere details omtrent de uitdaging nog onbekend zijn.

Spelers met een Battle Pa moeten een tegenstander van op z'n minst 50 meter uitschakelen, 500 keer schade aanrichten bij tegenstanders met pistolen. Ook horen spelers drie keer andere spelers uit te schakelen met SMG's en 200 keer schade aanrichten bij tegenstanders met een jachtgeweer. De laatste geldt tevens als Stage 1-uitdaging waarvan de verdere details nog onbekend zijn.

Season 6 Fortnite Pets

Eerder werd bekend dat de kubus met het zwevende eiland zich lijkt te verplaatsen. Daarnaast bood Epic Games zijn excuses aan voor de borsten-physics in Fortnite.

De nieuwe challenges voor seizoen 6 in Fortnite zijn vanaf 4 oktober beschikbaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou