Nieuws
Fortnite

Fortnite brengt Avengers: Endgame-spelmodus uit

Speel als Thanos of draag de wapens van Avengers-superhelden

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Fortnite heeft een tijdelijke Avengers: Endgame-spelmodus uitgebracht. In de modus moet Thanos proberen de zes Infinity Stones te verzamelen, terwijl een team van helden de wapens van de Avengers-superhelden gebruikt om de vijand tegen te houden.

Epic Games heeft patch v8.50 uitgebracht voor Fortnite. De grootste toevoeging is de Endgame-spelmodus, een nieuwe tijdelijke modus waarin Battle Royale Island wordt binnengevallen door Thanos en zijn buitenaardse Chitauri-leger. De spelmodus is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Fortnite en de Avengers: Endgame-film.

In Fortnite Endgame nemen twee teams het tegen elkaar op. Het doel van Thanos en zijn leger is om de zes Infinity Stones te vinden, om vervolgens de helden te kunnen elimineren. Thanos beschikt over een krachtige vuistslag, een laserstraal en de mogelijkheid om hoog de lucht in te springen. De Chitauri-monsters hebben een lasergeweer, een explosieve aanval en een jetpack. Wanneer Thanos wordt neergehaald, wordt hij vervangen door een willekeurige Chitauri, totdat het hele team is verslagen.

De helden starten met een schatkaart en kunnen verschillende Avengers-wapens vinden op het eiland, zoals de hamer van Thor, de boog van Hawkeye en het schild van Captain America. Vervolgens moeten ze proberen om het Chitauri-leger te vernietigen en Thanos te verslaan, voordat de zes Infinity Stones worden verzameld.

Eerder deze week hintte het Twitter-account van Fortnite al naar de speciale Avengers: Endgame-spelmodus. In verschillende berichten was te zien hoe de bekende wapens van Avengers-superhelden werden vastgehouden door Fortnite-personages.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tips om goed voorbereid aan Days Gone te beginnen De beste gamedeals van de week: Horizon Zero Dawn en Anthem
2

Reacties op: Fortnite brengt Avengers: Endgame-spelmodus uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Robert-Frans

  • 25 april 2019 19:49
  Gewoon een vraagje uit journalistieke interesse, geen verdekte verwachting of zo: ik zie dat jullie vrij uitgebreid berichten over deze update in Fortnite, wat natuurlijk logisch is, en ook vrij consistent over voorgaande updates.
  Nu is er eergisteren ook een vrij grote update uitgebracht voor Minecraft (Village & Pillage), bepaald geen klein spel, en ik vroeg mij af of jullie daar ook over gaan berichten. En wat eigenlijk het algemeen beleid is qua berichtgeving over updates van (populaire) games.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Millman7

  • 26 april 2019 10:47
  @Robert-Frans its zegt mij dat epic een fortuin heeft uitgegeven aan promotie. Zelfs in de endgame film zelf wisten ze een paar seconden screentime te regelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.