Fortnite: Battle Royale-spelers krijgen gratis items vanwege recente storingen | Gamer.nl

Fortnite: Battle Royale-spelers krijgen gratis items vanwege recente storingen | Gamer.nl

Fortnite: Battle Royale-spelers krijgen gratis items als goedmakertje voor de grote storingen die de modus te verduren kreeg.

De afgelopen weken kampte de Battle Royale-modus van Fortnite met allerlei storingen. Vlak nadat de 2.3.0-update uit was gebracht lagen de servers er voor een lange tijd er uit en konden spelers geen party’s van vrienden meer joinen. Om het goed te maken heeft Epic Games laten weten dat spelers gratis items ontvangen als compensatie.

Via haar forum laat de ontwikkelaar weten dat Battle Royale-spelers 20 Battle Stars krijgen voor de progre ie van de Battle Pa . Deze kan gebruikt worden om cosmetische items te verkrijgen voor de modus. De gratis Battle Stars scheelt de spelers geld en speeltijd om 20 Stars vrij te spelen. Save the World-spelers krijgen van Epic Games 1600 Seasonal Gold gratis die gebruikt kunnen worden in de Event Store.

Epic Games heeft laten weten dat de gratis items niet gelijk beschikbaar zijn, maar pas na de volgende update, 2.4.0, vrij komen. Het is nog niet precies bekend wanneer deze uitkomt. Vorige week kwam nog de 2.3.0-update uit dat onder andere de Chug Jug Potion naar Fortnite: Battle Royale bracht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou