Update: Jetpack voor Fortnite: Battle Royale uitgesteld | Gamer.nl

Update: Jetpack voor Fortnite: Battle Royale uitgesteld | Gamer.nl

Update: In een mailuitwisseling met href="https://www.pcgamer.com/jetpacks-are-coming-soon-to-fortnite/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PC Gamer</a> vertelt Epic Games dat de jetpack voor Fortnite: Battle Royale wordt uitgesteld tot een later tijdstip.

De jetpack stond blijkbaar al voor deze week op de planning. Epic vertelt nu dat de jetpack is verruilt voor een jachtgeweer. De ontwikkelaar zegt: "Op het laatste moment vonden we mankementen in het design wat onze lancering zal vertragen. We zijn bezig met het corrigeren... de jetpack zal op een later tijdstip opstijgen. In de tu entijd kun je genieten van de overvloed aan no-scopes met het nieuwe jachtgeweer en de lucky point of interest feature." Wat deze lucky point of interest precies inhoudt is nog niet bekend, maar door spelers wordt gespeculeerd dat het te maken kan hebben met een St. Patrick's Day-evenement.

Origineel bericht: Epic Games heeft aangekondigd dat het een nieuw item toevoegt aan Fortnite: Battle Royale waarmee spelers zich gemakkelijk en snel over de map kunnen verplaatsten.

In het update-menu dat bij het opstarten van de Battle Royale-modus te zien is in Fortnite staat namelijk dat er binnenkort een jetpack naar het spel moet gaan komen. Dit betekent dat er voor het eerst in Fortnite: Battle Royale bestuurbare voertuigen voor spelers beschikbaar worden. Er zijn nog maar weinig details over de jetpack beschikbaar, maar als onderschrift heeft de ontwikkelaar “Neem het gevecht naar nieuwe hoogte” neergezet.

Onlangs voegde Epic Games nog met de 3.0.0-update een hoverboard toe aan de coöperatieve Save the World-modus in Fortnite. Het zal dan waarschijnlijk ook maar kort duren voordat het item ook beschikbaar zal gaan worden in Battle Royale. Epic brengt namelijk regelmatig items van de Save the World-modus over naar Battle Royale. Onlangs kwamen namelijk de Minigun en de Hand Cannon Pistol over van Save the World.

Media has no description

De enige manier voor Battle Royale-spelers om zich snel voort te bewegen is op dit moment alleen nog door de Launch Pad te gebruiken. Hiermee krijgen zij opnieuw de kans om naar een locatie te gliden, zoals ze dat doen wanneer het spel begint en er uit de Battlebus gesprongen moet worden. Dit item kan los gevonden worden of in chests en supply drops. Om de Launch Pad te gebruiken moeten spelers eerst een ondergrond bouwen waar het item op kan staan.

Afgelopen week is het derde seizoen van Fortnite: Battle Royale van start gegaan. In het derde seizoen kunnen spelers dankzij nieuwe features sneller en beter bouwen. Met ‘Turbo Building' kunnen spelers nu doorlopend objecten plaatsen door de bouwknop ingedrukt te houden en met de ‘Auto Change Materials’-optie hoeven spelers niet meer zelf te wi elen van bouwmaterialen wanneer deze op zijn. Soms kan ook zo voorkomen dat er niet gebouwd worden doordat er bijvoorbeeld een boom of steen in de weg zit, hier kan nu gewoon doorheen gebouwd worden. De volledige details over Season 3 en de nieuwe Battle Pa is in ons uitgebreide artikel te vinden.

Speel je Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden die een ander platform hebben gamen? Check dan snel onze special waarin haarfijn staat uitgelegd wat hiervoor gedaan moet worden.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou