Fortnite-accounts samenvoegen op consoles binnenkort mogelijk

Fortnite-accounts samenvoegen op consoles binnenkort mogelijk

In een href="http://www.insidegamer.nl/artikel/crossplay-in-fortnite-nu-mogelijk-op-ps4/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">eerder artikel</a> liet Sony weten dat ze <a href="http://www.insidegamer.nl/artikel/fortnite-seizoen-6-nu-beschikbaar/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Fortnite</a> crossplay tussen PS4 en andere consoles mogelijk hebben gemaakt. Nu heeft <a href="https://kotaku.com/players-will-soon-be-able-to-merge-fortnite-accounts-ac-1829335954?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Epic</a> via Twitter en <a href="https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/9j48wd/multiple_console_account_info/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Reddit</a> verklaard dat spelers in de toekomst op elke console kunnen uit- en inloggen om waar dan ook verder te spelen.

Sony PlayStation Nintendo Switch combo

Op Reddit geeft Epic de volgende uitleg voor spelers die meerder accounts hebben aangemaakt:

1. Vanaf november is het mogelijk dat een account samengekoppeld kan worden om Battle Royale-aankopen te combineren.

2. Een dezer dagen is het mogelijk om op elke console te kunnen uit- en inloggen om waar dan ook verder te spelen via een andere console.

Het is al langer een probleem voor online spelers om meerder accounts te moeten aanmaken voor verschillende consoles. Games als Fallout 76 krijgen geen crossplay en Psyonix zegt dat crossplay voor Rocket League volledig afhangt van Sony.

Fortnite seizoen 6 is nu beschikbaar. Lees er hier meer over.

Floating Island Fortnite Season 6

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou