Fortnite 10.30-update komt met Moisty Palms en nieuwe tijdelijke modus

Fortnite 10.30-update komt met Moisty Palms en nieuwe tijdelijke modus

De nieuwste update voor Fortnite is nu beschikbaar voor de pc, PS4 en Xbox One en bevat onder andere Moisty Palms en een nieuwe tijdelijke modus.

Battle Royale

In de nieuwste update van Fortnite wordt een nieuwe Rift Zone geïntroduceerd genaamd Moisty Palms waarin spelers zich kunnen vermommen als props door te hurken. Dit betekent niet dat ze geen schade op kunnen lopen.

Verder is Greasy Grove teruggekeerd. Van tijd tot tijd regent het hier pittige taco’s waarvan de spelers gaan dansen. Tijdens het dansen kunnen zij geen schade oplopen en wordt er per seconde 20HP gegenereerd. De taco’s kunnen geconsumeerd worden voor een snelheidsbonus van veertig procent voor twintig seconden.

Watch on YouTube

Knock Town is een nieuwe modus die er voor gelimiteerde tijd is. Deze modus is gecreëerd door Alan Shinohara die in de top drie zat van de LTM Creator Contest. Knock Town is een solo-modus waarbij de speler de grijphaak gebruikt om schoten te ontwijken en ondertussen anderen moet neerschieten met behulp van de Flint-Knock Pistol. De speler met de meeste eliminaties wint.

De mobiele versie van Fortnite krijgt ook wat aanpassingen, spelers kunnen nu de touch-gevoeligheid voor het bouwen aanpassen. Verder is er nu de optie Toggle Targeting. Dit is standaard aan en kan door de speler zelf uitgezet worden. De iPhone X ondersteunt nu 60fps.

Creative

Er zijn vier nieuwe prefabs voor Creative:

  • Heroes & Villains

  • Decayed Villain Lair

  • Hero Mansion

  • Decayed Hero Mansion.

Ook zijn er zes nieuwe galerijen:

  • Villain Lair Gallery

  • Decayed Villain Lair Gallery

  • Hero Mansion Gallery

  • Decayed Hero Mansion Gallery

  • Gray Cliff Grass Gallery

  • Hero/Villain Prop Gallery.

Fortnite

De Vending Machine en Class Devices zijn ook toegevoegd aan de Creative modus.

Fortnite
Fortnite

Save the World

De nieuwe wekelijkse quest van Save the World is ‘Penny Hits the Road Part 2’. Hierbij is het de bedoeling dat je Penny helpt om bij het radiostation te komen en dingen schijnen een beetje vreemd te zijn.

Fortnite

Field Agent Rio keert terug naar de Event Store met haar standaard voordeel de Phase Cannon. Door Phase Shift te gebruiken lanceert de spelers wapen een Phase Pulse die maar liefst 93 base energy schade doet.

Fortnite

Lees hier meer over de 10.30-update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou