Fortnite 10.20-update brengt vliegend eiland terug

Fortnite 10.20-update brengt vliegend eiland terug

De nieuwste update voor Fortnite is nu beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One en bevat onder andere de Zapper Trap.

De battle royale-modus krijgt onder andere de Zapper Trap, dit is eenitem die zich aan beide kanten van een oppervlakte opent en 50 schade doet aan spelers die dichtbij staan door middel van een schok. De Zapper Trap is zeer zeldzaam en kan gevonden worden in Floor Loot, Chests, Vending Machines, Supply Drops en Llamas. Verder is het vliegende eiland terug en wordt deze vergezeld door het Motel. De speler kan deze twee oudere locaties bezoeken door in de vortex-zone te gaan staan bij het eiland.

Watch on YouTube

Creative

Creative krijgt twee nieuwe prefabs, prison en de Flush Factory. Tevens zijn er drie nieuwe gallerijen, Prison Gallery, Flush Factory Gallery en General Props Gallery C.

Fortnite

Save the World

Save the World krijgt wederom een nieuwe Weekly Quest genaamd The Crackshot Hits the Road,waarbij de speler Crackshot helpt om bij het radio station te komen zodat hij zijn ‘Song of Summer’ kan uitzenden.

Fortnite

Verder krijgt de Save the World-modus de Hot Mix Pistol die een Sonic Blast afvuurt op de vijand te doorboren, deze komt terecht in de Weekly Store van 4 september tot en met 11 september.

Fortnite

Lees hier meer over de 10.20 content update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou