Forse update voor Returnal lijkt in aantocht

Forse update voor Returnal lijkt in aantocht

Het lijkt er op dat spelers van Returnal binnenkort een nieuwe update voor de game kunnen verwachten.

PlayStation Game Size, dat aankomende updates en patches in de gaten houdt, meldt dat er recentelijk een update voor Returnal aan de servers van Sony is toegevoegd. 

De update is vooralsnog niet beschikbaar voor consumenten en dus is het vooralsnog onduidelijk wat de inhoud van de patch is. Wel is bekend dat het ongeveer 6 GB groot is, wat zou kunnen wijzen op nieuwe content voor de game.

Fans speculeren dan ook dat de update er voor moet zorgen dat het savesysteem op de schop gaat - een veelgevraagde feature sinds de lancering van de game. Ontwikkelaar Housemarque of uitgever Sony hebben echter nog niets bevestigd.

Returnal kwam dit voorjaar uit op PlayStation 5. Gamer.nl gaf de game een 8 en schreef: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit zou mooi zijn, ik heb hem namelijk niet gekocht omwille van het save systeem. Ik ben op een leeftijd gekomen dat gamen echt een ontspanning moet zijn. Een uitdaging is best ok, maar al te gek hoeft het voor mij niet meer :-D

0

Aanbevolen voor jou