Diablo 4 pakt Legendary loot anders aan dan voorgaande games

Diablo 4 pakt Legendary loot anders aan dan voorgaande games

Blizzard heeft een nieuwe kwartaalupdate voor Diablo 4 onthuld, waarin het vertelt over de veranderingen in de game ten opzichte van vorige delen.

Zo werkt Legendary loot anders dan in Diablo 3. In plaats van statische Legendaries ontvangt men willekeurige Legendary Affixes. Elke Legendary drop bevat vier Affixes en één Legendary Affix.

Het bedrijf zet de andere vele aanpassingen uiteen in een blogpost. Zo wordt het mogelijk om een upgrade voor skills te ontgrendelen gebaseerd op hoeveel punten er in primaire statistieken zijn gepompt.

Verder moeten de verschillende wapens nog unieker aanvoelen. Angelic en Demonic Power zijn daardoor verdwenen. Met items kunnen stats nu ook hoger gemaakt worden.

Blizzard hint in de blogpost ook dat in februari 2021 op BlizzOnline er mogelijk een nieuwe klasse voor de game wordt onthuld, al zijn daar nog geen specifieke details over bekend. Het is nog niet duidelijk wanneer Diablo 4 uitkomt.

Diablo 4
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wel goed dat Blizzard de community betrekt bij dit proces, er wordt goed geluisterd. Blij dat de demonic en angelic power weg zijn, dat was alleen maar onduidelijk. Het ziet er allemaal fantastisch uit, maar dat is niet genoeg. Tip voor de redactie, als je nou een link in het artikel zet zorg er dan voor dat deze in een nieuw tabblad opent. Nu zijn mensen van je site af als ze op de link klikken.

0
test

Ligt het aan mij of moet dit artikel over diablo 3 gaan, ofheb ik de release van deel 4 gemistXD

0

@pyronaan Nee hoor, dit gaat over een developers update over Diablo 4.

0

Aanbevolen voor jou