Nieuws
grounded

Gratis contentupdate voor Grounded in aantocht

Verschijnt op 20 oktober

Geschreven door Michel Musters op
Op 20 oktober komt er een grote, gratis contentupdate voor Grounded uit.

De update, genaamd Hot and Hazy, voegt onder andere een groot Crab Sandbox-gebied toe. Deze speelgoedzandbak bevat veel begraven schatten, maar is tegelijkertijd gevaarlijk voor spelers. Zo moet men er voor zorgen genoeg in de schaduw te blijven - lang in direct zonlicht lopen is schadelijk. 

Andere nieuwe gebieden zijn een picknicktafel en een grote berg afval. Verder bevat de update een nieuwe mierenhoop met zwarte mieren, die doorlopen kan worden als een kerker, alsmede als een upgrade voor The Haze, waar spelers nu nieuwe vijanden en schimmels tegenkomen. 

Hot and Hazy voegt ook een nieuw upgradesysteem toe voor statistieken en wapens. Spelers kunnen zogenaamde Milk Molars verzamelen en die aan hun robotvriend BURG.L geven om hun persoonlijke stats of die van hun party te verbeteren. Wapens kunnen met verschillende snoepjes worden aangepast. De uitrusting van spelers wordt na de update gecategoriseerd als light, medium en heavy.

Grounded kwam in juli 2020 uit en is ontwikkeld door Obsidian - vooral bekend om diens rpg's zoals Outer Worlds en Fallout: New Vegas. Het multiplayerspel laat spelers geslonken kinderen besturen die hun tuin verkennen. Naast multiplayeractie is craften een belangrijk onderdeel van het spel. Grounded is beschikbaar op pc, Xbox Series X en S en Xbox One. De game staat ook op Game Pass.

Grounded
Grounded
Grounded

Dit artikel delen:

Lees meer

Randy Pitchford treedt af als directeur van Gearbox Software Valve brengt video uit waarin het de Steam Deck ontleedt
1

Reacties op: Gratis contentupdate voor Grounded in aantocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 7 oktober 2021 09:48
    Weer een flinke update voor die super intrigerende spel. Hopelijk gaan ze zich binnenkort flink meer op de story storten (craften vind ik niet heel tof en heeft nu echt teveel de overhand).. dan kan dit nu al mooie spel echt een pareltje worden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.