Exclusieve Star Wars: The Rise of Skywalker-scène komt naar Fortnite-theater

Exclusieve Star Wars: The Rise of Skywalker-scène komt naar Fortnite-theater

Fortnite gaat volgende week een scène van Star Wars: The Rise of Skywalker tonen in het in-game openluchttheater.

De scène is 14 december te zien in het openluchttheater en toont beelden uit de aankomende Star Wars-film, nog voordat deze in première gaat. Epic Games en Disney hebben aangegeven dat ze spelers dertig minuten de tijd geven om een plek in het theater te bemachtigen. De verwachting is dat regisseur J.J. Abrams zijn gezicht ook nog gaat laten zien, al dan niet virtueel.

Eerder deze week vonden dataminers al bewijsstukken die op een special evenementen leken te wijzen, genaamd Galileo. Volgens het bewijs vindt het evenement plaats in Risky Reels, waar het openluchttheater ook is gevestigd. Risky Reels bevindt zich rechtsboven op de Fortnite-map, in het noordoosten van het speelveld.

Dit is niet de eerste keer dat Fortnite in het teken staat van Star Wars, vorige maand werd de Stormtrooper-skin nog aan Fortnite toegevoegd. Bovendien hing er enige tijd een Star Destroyer boven de map van de populaire battle royale-game.

Fortnite staat erom bekend dat ze graag samenwerken met bekende merken, zo hebben er in het verleden evenementen plaatsgevonden in thema van Borderlands 3, The Avengers en Batman.

De inloop van het Star Wars: Rise of Skywalker-voorproefje begint 14 december om 19:30 uur en de video wordt uiterlijk om 20:00 uur gestart.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb zulke lage verwachtingen betreffende Episode 9, ik verwacht echte pulp te gaan zien in de kerstvakantie. Helemaal gezien de launch van de briljante The Mandalorian-serie, die echt 100x beter is imo dan de reeds gereleasede episodes 7+8.

0
test

@TheChief Ik sluit me hier volledig bij aan. Maar ik hoop zo dat er nog wat van gemaakt kon worden. Dat ze het enigszins nog weten af te sluiten op een manier dat het niet al te erg is. En ik ga hem toch in de bios kijken. En zeker is The mandalorian een sterke serie tot nu toe. Hoewel ik daar nog benieuwd ben welke richting het verhaal in gaat en of het dan ook niet te cheesy word. Maar goed, beter cheesy en wel goed dan wat die laatste film deed. Episode 7 vond ik nog wel een goede richting in gaan maar deel 8 ging ineens chaotisch alle richtingen in.

0

Ik krijg een plaatsvervangend gevoel van schaamte zodra ik weer een stuiptrekking van de Star Wars Franchise zie. Het zou goed zijn als het klaar is.

0

Aanbevolen voor jou