Fornite en PUBG halen in januari meer dan 200 miljoen dollar binnen | Gamer.nl

Fornite en PUBG halen in januari meer dan 200 miljoen dollar binnen | Gamer.nl

Het onderzoekscentrum href="https://www.superdataresearch.com/us-digital-games-market/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Superdata, </a>dat zich voornamelijk focust op de games-industrie, heeft cijfers naar voren gebracht over Fortnite en PUBG.

Hierin komt naar voren dat in de maand januari PUBG en Fortnite gezamenlijk een digitale omzet van 200 miljoen dollar hebben gegenereerd op zowel consoles als pc. Fortnite heeft in die maand volgens Superdata een record neergezet qua 'betrokkenheid'.

Andere statistieken die naar voren kwamen is dat er globaal een totaal van 9 miljard dollar digitaal is uitgegeven aan games. Vorig jaar was dat 8,9 miljard dollar gedurende de maand januari. Daarnaast zegt Superdata dat er ongeveer 1,5 miljoen digitale exemplaren van Dragon Ball FighterZ voor consoles zijn verkocht en dat Monster Hunter: World heeft bijgedragen aan een grote digitale omzet voor de consolemarkt.

Gisteren is een nieuwe gamemodus voor Fortnite: Battle Royale aangekondigd. Deze is nu live en laat spelers alleen met gouden wapens strijden. Ook komen er snel jetpacks naar de game.

Hieronder is een lijst te zien met games per platform die de meeste digitale omzet hebben behaald.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou