Halo Infinite-update maakt Forge- en co -op- modus beschikbaar

Halo Infinite-update maakt Forge- en co -op- modus beschikbaar

De winterupdate van Halo Infinite is nu beschikbaar. De update brengt onder andere co-op voor de campagne, de Forge-modus en een nieuw XP-systeem. Ook heeft ontwikkelaar 343 Industries toekomstige evenementen uitgelicht.

In de nieuwste release notes vertelt de ontwikkelaar wat deze update te bieden heeft. Een van de nieuwe features is de mogelijkheid om de campagne van de game in co-op te spelen. Spelers kunnen samen de gehele campagne vanaf het begin doorspelen maar kunnen er ook voor kiezen om een bestaande save te laden. Alles wat je tijdens de co-op-campagne ontgrendelt, blijft ook buiten de co-op beschikbaar voor beide spelers.

Daarnaast zijn er twee nieuwe maps aan de game toegevoegd, Argyle en Detachment. Eerstgenoemde speelt zich af in een ruimteschip en Detachment is gebaseerd op klassieke Capture The Flag-maps. Beide maps zijn speelbaar in de Arena speellijsten en in Custom Games.

De update brengt ook de bètaversie van Forge, een modus waarin spelers hun eigen maps kunnen samenstellen en vervolgens delen met anderen. Eerder deze week kwam de ontwikkelaar al met details over Forge. Zo zijn er 7.000 verschillende objecten te gebruiken en is er de mogelijkheid om bots toe te voegen aan de maps. 

Tenslotte is er nog een nieuw XP-systeem aan de game toegevoegd, wederom gaat het hier om een bètaversie. Voorheen was het alleen mogelijk om voortgang te boeken in de battle pass door uitdagingen te voltooien, dankzij het nieuwe systeem is het echter ook mogelijk om XP te verzamelen door de multiplayer te spelen. Zo krijgen spelers 250 XP voor een pot Big Team Battle en 150 XP voor een pot Arena.

In de release notes worden ook een aantal toekomstige events besproken. Tijdens de feestdagen komt bijvoorbeeld de tweede editie van de Winter Contingency, en in het begin van 2023 komt er een evenement genaamd Joint Fire.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes eindelijk coop knallen

0

En gelijk ook weer nieuwe crashes en bugs... ik heb nog nooit zoveel problemen gehad als met deze game. Momenteel wil hij die hele campaign niet meer installeren. Hij staat er gewoon op maar zegt van niet. De meeste problemen onstaan met die misselijke xbox app. Gisteren bleef de hele game vasthangen maar hoorde ik nog wel geluid. Blijkt alweer een hotfix te zijn omdat er een bug met de laatste nvidia driver is. Vooralsnog een groot drama.

0
test

@eldeegee Dat had ik gister ook ik moest toen de taal van mijn xbox op engels zetten om het te laten werken. Wellicht helpt dat voor jou ook

0
test

Jup had ik ook. Daarnaast had ik ontzettende framedrops in het eerste level. Daarna ging het wel.@eldeegee

0

Aanbevolen voor jou