Groep For Honor-spelers wil de game boycotten wegens ontevredenheid | Gamer.nl

Groep For Honor-spelers wil de game boycotten wegens ontevredenheid | Gamer.nl

Vanwege ontevredenheid over de ondersteuning van de game, is een initiatief op href="https://www.reddit.com/r/forhonor/comments/629g5r/official_for_honor_blackout_community_event_april/">Reddit </a>opgedoken om For Honor te boycotten. Op 3 april worden spelers opgeroepen om de game 24 uur lang niet te spelen. Ubisoft heeft al gereageerd door een aantal problemen op te lossen.

Spelers van For Honor klagen dat de game de laatste tijd sterk achteruit is gegaan. Zo zou de Peacekeeper vele malen te sterk zijn, de servers er frequent uit liggen, de matchmaking slecht zijn en de microtransacties te veel geld kosten. Daarnaast vindt een groot deel van de community dat er slecht wordt gecommuniceerd over de game.

Een woordvoerder van Ubisoft heeft gereageerd op de boycot: "Ons team is zich bewust van de zorgen van spelers op Reddit en we zullen de punten aanpakken die de community noemt. We hebben vanmorgen een update doorgevoerd die het Steel-inkomen van spelers verhoogt en we hebben een van de twee Viking-maps teruggebracht in de game. Het team zal ook een Twitch-stream houden op vrijdag 19:00 uur (Nederlandse tijd) die andere vragen over de hero-balans, bugs en meer beantwoordt."

Ondanks de stream zal zegt initiatiefnemer Jbaaiyoun dat er na de livestream beslist wordt of de boycot door zal gaan. De stream is te bekijken op het officiële Twitch-kanaal van For Honor.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou