Football Manager 2021 verschijnt later dan gepland

Football Manager 2021 verschijnt later dan gepland

Football Manager 2021 verschijnt later dan gebruikelijk. Dat laat ontwikkelaar Sports Interactive weten in een href="https://www.footballmanager.com/news/sports-interactive-and-impact-covid-19" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

In het bericht vertelt studioregisseur Miles Jacobson dat de studio een moeilijk jaar heeft vanwege Covid-19. Daardoor heeft het nog niks bekendgemaakt over de volgende editie van Football Manager.

"Wat ik kan bevestigen is dat, ondanks alle problemen in de wereld, er later dit jaar nieuwe Footbal Manager-games verschijnen", zegt Jacobson. "Ze komen iets later dan gepland, maar ze zullen uitzonderlijk sterke eigenschappen hebben - hoewel anders dan we besloten hadden in januari toen ik droomde over mijn 'droom-features'."

Jacobson deelt ook positief nieuws. De Britse studio heeft twintig nieuwe werknemers aangenomen sinds de lockdown in het Verenigd Koninkrijk. Ook vertelt hij dat de nieuwe Football Manager op 'meer platformen en winkels' verschijnt dan voorheen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou