Nieuws
Football Manager 2020

Football Manager 2020 een week gratis op Steam

Voetbalfans grijpen massaal naar de game

Geschreven door Jacco Peek op
Football Manager 2020 is een week gratis speelbaar op Steam. Dat maakten ontwikkelaar Sports Interactive en Sega bekend.

"Mocht je wat meer tijd over hebben dan normaal, dan hebben we hebben we wellicht een oplossing voor die vrije uren", zegt Sega. De game is tot 25 maart gratis speelbaar en geeft spelers toegang tot de volledige game. Na afloop van de proefperiode is het mogelijk om de game aan te schaffen en alle gemaakte progressie mee te nemen.

'Simulatie'

Nu de competities stil liggen lijkt Football Manager 2020 effectief middel tegen de honger naar voetbal voor fans. De game behaalde recent 150.000 spelers en staat hoog in de ranglijst van de meestgespeelde games op Steam, onder games als Counter-Strike: GO en GTA 5.

Sport Interactive, gaf daarnaast expliciet aan géén aanpassingen te doen vanwege het coronavirus: “We zullen Football Manager 2020 niet updaten om het EK-uitstel of andere uitgestelde competities te reflecteren. We willen dat de game een toevlucht is van COVID-19, niet een herinnering eraan.”

Football Manager 2020 is nu te downloaden op Steam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Finalisten Video Game Hall of Fame 2020 onthuld Vr Vrijdag: Uit en toch thuis
1

Reacties op: Football Manager 2020 een week gratis op Steam

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  denver

  • 20 maart 2020 12:03
  “We zullen Football Manager 2020 niet updaten om het EK-uitstel of andere uitgestelde competities te reflecteren. We willen dat de game een toevlucht is van COVID-19, niet een herinnering eraan.”

  Dit heeft waarschijnlijk ook niets te maken met hoe complex dat te realiseren is, haha.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.