FMV-thriller Erica nu beschikbaar voor PlayStation 4

FMV-thriller Erica nu beschikbaar voor PlayStation 4

De FMV-thriller Erica is nu beschikbaar op PlayStation 4. Tijdens Gamescom Opening Night Live werd de plotselinge release aangekondigd.

De Playlink-game bestaat geheel uit echte, geacteerde filmbeelden. Het spel biedt echter wel interactie, met diverse keuzes die spelers kunnen maken om zo het verhaal te beïnvloeden.

In Erica, dat ontwikkeld is door het Britse Flavourworks, volgen spelers een gelijknamig hoofdpersonage die wordt gekweld door haar traumatische jeugd. Een vriend van de familie neemt contact met haar op omdat haar herinneringen de sleutel zouden kunnen zijn voor het opsporen van een moordenaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als dit beter in elkaar zit dan die Bandersnatch ofzo van Netflix dan ben ik helemaal voor. Met Netflix had ik keuzes gemaakt dat ik heel snel al bij t einde kwam, 2de keer kijken met andere keuzes maakte het niet veel beter/langer. T viel erg tegen... misschien deze wel beter omdat t weggezet wordt als een echte game. Dat probeersel van Netflix was een film...??? Anyway t heeft m'n interesse.

0

Aanbevolen voor jou