Nieuws
Erica

FMV-thriller Erica nu beschikbaar voor PlayStation 4

Bepaal zelf het verhaal van deze thriller

Geschreven door Michel Musters op
De FMV-thriller Erica is nu beschikbaar op PlayStation 4. Tijdens Gamescom Opening Night Live werd de plotselinge release aangekondigd.

De Playlink-game bestaat geheel uit echte, geacteerde filmbeelden. Het spel biedt echter wel interactie, met diverse keuzes die spelers kunnen maken om zo het verhaal te beïnvloeden.

In Erica, dat ontwikkeld is door het Britse Flavourworks, volgen spelers een gelijknamig hoofdpersonage die wordt gekweld door haar traumatische jeugd. Een vriend van de familie neemt contact met haar op omdat haar herinneringen de sleutel zouden kunnen zijn voor het opsporen van een moordenaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Modern Warfare krijgt dit weekend open alfatest op PS4 Sony koopt Marvel's Spider-Man-ontwikkelaar Insomniac Games
1

Reacties op: FMV-thriller Erica nu beschikbaar voor PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 20 augustus 2019 07:30
    Als dit beter in elkaar zit dan die Bandersnatch ofzo van Netflix dan ben ik helemaal voor. Met Netflix had ik keuzes gemaakt dat ik heel snel al bij t einde kwam, 2de keer kijken met andere keuzes maakte het niet veel beter/langer. T viel erg tegen… misschien deze wel beter omdat t weggezet wordt als een echte game. Dat probeersel van Netflix was een film…??? Anyway t heeft m'n interesse.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.