FMV-game Night Trap nu op Kickstarter voor HD-remaster | Gamer.nl

FMV-game Night Trap nu op Kickstarter voor HD-remaster | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Eerder in het jaar gaf de maker van Night Trap aan dat hij intere e had om de game terug te laten keren en in gesprek was met partijen om dit te realiseren. De game is nu op Kickstarter verschenen onder de naam Night Trap ReVamped en er wordt in totaal 330.000 dollar gevraagd om de game naar PlayStation 3, Xbox 360, pc en Mac te brengen. 

HD-elementen van de game zijn al gemaakt, wat volgens de Kickstarter-pagina een middelgrote technische uitdaging was.  De game staat gepland voor een release in april 2015. Op moment van schrijven is er iets meer dan 11.000 dollar toegezegd aan het project.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou