Flight Control HD komt naar PlayStation Network | Gamer.nl

Flight Control HD komt naar PlayStation Network | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony Computer Entertainment Korea heeft Flight Control HD op de lijst staan voor een release op 15 september, de dag waarop tevens de PlayStation Move-acce oires uitgebracht worden. Het spel kan dan ook gespeeld worden via de bewegingsgevoelige besturing van Sony. De ontwikkelaar van Flight Control HD, Firemint Studios, heeft nog geen officiële berichtgeving over de komst van het spel naar het PlayStation Network naar buiten gebracht.

In Flight Control HD moeten spelers het luchtverkeer rondom een vliegveld regelen. Dit kan door de arriverende vliegtuigen en helikopters op het juiste moment te laten landen, zodat er geen botsingen plaatsvinden. Ieder vliegtuig heeft echter zijn eigen snelheid en ze komen in steeds grotere getalen aanzetten, wat de uitdaging opschroeft naarmate spelers het langer volhouden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou