Het is vroeg in de ochtend, de zon komt op in het oosten, en mijn mannen kijken me aan met een blik van "come on boss, we know our job".

Ik geef ze de opdracht om in de vrachtwagen te kruipen en ikzelf spring in een jeep en rij voorop het kamp uit.

Links van de weg liggen er nog een paar russische soldaten bedekt met witte lakens van onze inval 2 uur geleden maar van hen hoeven we niet veel tegenstand meer te verwachten.

Terwijl ik de frisse vochtige lucht inadem rij ik verder met mijn mannen naar de afgesproken plek. Het is namelijk tijd om generaal Guba te onderscheppen op de grote weg aan de westkust van het eiland.

Dit is een beschrijving van mijn laatste ervaringen met Bohemia Interactive Studios' Operation Flashpoint. Ik heb nooit het geluk en de zelfdiscipline gehad om Guba effectief te vangen, maar binnenkort krijgen we de expansion pack naar ons hoofd geslingerd en keren we terug naar Everon voor nog meer 'koude oorlog' geweld.Operation Flashpoint: Red Hammer sees the player back on the islands, only this time as Dimitri Lukin of the Soviet force. Dimitri is a tough Soviet career soldier - a highly trained professional killer but one who has suffered demotion in recent times. More ruthless and menacing than the raw American recruits, who populated the original game, Dimitri starts as a grunt as the invasion of Everon Island begins.Als je net zo geobsedeerd bent door flashpoint als ik dan zal deze press release jou wel interesseren.