Five Nights at Freddy’s-film heeft een nieuwe regisseur

Five Nights at Freddy’s-film heeft een nieuwe regisseur

Emma Tammi, die in 2018 horrorfilm The Wind uitbracht, is de nieuwe regisseur van de Five Nights at Freddy’s-film. De opnames ervan starten in februari volgend jaar.

Dat meldt Blumhouse, het productiebedrijf dat werkt aan de Five Nights at Freddy’s-film (via Deadline). De opnames van de film, gebaseerd op het werk van gameontwikkelaar Scott Cawthon, beginnen in februari van volgend jaar. De animatronics, de poppen die de bron van de horror vormen in FNAF, worden gemaakt door Jim Henson’s Creature Shop.

Emma Tami is de derde regisseur die aan het project verbonden wordt. In 2015 zou de film nog geregisseerd worden door Gil Kenan (Monster House), waarna Blumhouse het project in 2017 overnam. In 2018 werd Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter 1) eraan verbonden, maar zonder succes.

“In de rijkgevulde, angstaanjagende wereld van Five Nights at Freddy’s stappen, samen met Scott Cawthon, Blumhouse en Jim Henson’s Creature Shop, is meer dan opwindend”, zegt Tammi over de aankondiging. “Ik kan niet wachten tot mensen zich kunnen onderdompelen in deze wilde en schitterende speelplaats die we maken.”

De film is geschreven door Cawthon, Tammi en Seth Cuddeback. Hoewel het filmen in februari van volgend jaar begint, is het nog onbekend wanneer de film op het witte doek te zien moet zijn. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou