Fist of the North Star komt naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fist of the North Star is gebaseerd op het gelijknamige manga-stripboek. Tecmo Koei zegt in de game een trouwe recreatie van het universum te geven. De gameplay van Fist of the North Star is geïnspireerd op kla ieke side-scrolling beat 'm ups, maar wel met hedendaagse physics, gevechtsmogelijkheden, geweld en grotendeels vernietigbare omgevingen. Kenshiro, de held van de serie, gebruikt in de game zijn vechtkunsten om hordes vijanden te verslaan.

De speler ontdekt gedurende het spel veel nieuwe moves en speelt nieuwe personages vrij. De game twee totaal verschillende campagnes. De eerste campagne is trouw aan de manga, terwijl de tweede een totaal nieuwe verhaallijn heeft die zelfs fans van de manga moet verra en. Fist of the North Star komt uit op Playstation 3 en Xbox 360 in de zomer van 2010.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou