Fist: Forged in Shadow Torch gratis verkrijgbaar op Epic Games Store

Fist: Forged in Shadow Torch gratis verkrijgbaar op Epic Games Store

De metroidvania Fist: Forged in Shadow Torch is vandaag gratis te claimen via Epic Games Store.

Het spel kan tot 17:00 uur gratis geclaimd worden via Epic Games Store - daarna wordt een andere titel gratis weggegeven. 

Fist: Forged in Shadow Torch speelt zich af in Torch City, een stad die voorheen bewoond werd door dieren, maar nu is overgenomen door machines. Rayton is onderdeel van het verzet. Wanneer zijn vriend wordt gearresteerd, trekt hij er samen met zijn mechanische vuist op uit om wraak te nemen op de machines. Spelers kunnen de vuist veranderen naar een boor en een zweep, om zo allerlei puzzels op te lossen en nieuwe gebieden te kunnen bereiken.

De gratis game is onderdeel van de Epic Games Store Holiday Sale. Elke dag tot het einde van het jaar wordt een andere gratis game weggegeven. Eerder werden spellen als Death Stranding, Sable, Wolfenstein: The New Order, Metro: Last Light Redux, Fallout 1, 2 en Tactics en Lego Builder's Journey weggegeven.

Verder staan er weer honderden pc-games met korting te koop in de digitale winkel. Zo kunnen God of War, Gotham Knights en Cyberpunk 2077 nu allemaal tijdelijk voor 29,99 euro aangeschaft worden. Alle deals zijn hier te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg genoten van deze game toen hij uitkwam. Niet perfect maar wel een aanrader!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou