Firstlook 2012 vindt 6 en 7 oktober plaats in Utrecht | Gamer.nl

Firstlook 2012 vindt 6 en 7 oktober plaats in Utrecht | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

Firstlook wordt voor de vijfde keer gehouden en de 2012-editie zal volgens de organisatie tweemaal zo groot zijn als de 2011-editie. Tijdens het evenement worden games aan het publiek getoond die later in het jaar verschijnen. Om welke titels het gaat is nog niet bekend. Een compleet overzicht zal nog verschijnen op de Firstlook-website

Kaarten kosten 10 euro, mensen die voor 1 augustus een kaartje bestellen krijgen een Early Bird-korting en betalen 8 euro. Naast gewone kaarten zijn ook VIP-kaarten beschikbaar. Deze kosten 20 euro en geven twee uur eerder toegang tot het evenement op de zaterdag en zondag, daarnaast krijgen VIP-kaarthouders voorrang bij elk theater, zijn er kortingen en krijgen ze een exclusieve goodie. De VIP-kaarten zijn beperkt beschikbaar. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou