First-person shooter Police Warfare naar Kickstarter | Gamer.nl

First-person shooter Police Warfare naar Kickstarter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het project moet minimaal 325.000 dollar ophalen en loopt tot 18 mei. Inmiddels hebben ongeveer 370 mensen gedoneerd, die samen 12.000 dollar gaven. Voor een donatie van 15 dollar krijgen mensen een digitale kopie van het spel en toegang tot de betá en discu iefora van het spel. In deze fora kunnen donateurs met de ontwikkelaars discu iëren over de wapens en in-game beloningen.

Police Warfare staat, indien het Kickstarter-project succesvol is, gepland voor oktober van volgend jaar. Het spel moet qua gameplay een combinatie vormen van Battlefield 3 en Grand Theft Auto en de film Heat. "Er zijn veel shooters die zich focu en op een moderne militaire conflicten, wij willen dit in een nieuwe verse, vernieuwende richting brengen. We willen de focus leggen op een conflict dichterbij met een ander soort vijand", aldus de ontwikkelaars op Kickstarter. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou