First-person modus genoemd voor GTA 5 op pc, Xbox one en PS4 | Gamer.nl

First-person modus genoemd voor GTA 5 op pc, Xbox one en PS4 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De pagina is inmiddels verwijderd en werd waarschijnlijk per abuis vroegtijdig gepubliceerd. Bovendien lijkt het te gaan om een vroege versie, want een bepaalde nieuwe feature was nog in het rood gemarkeerd en werd afgesloten met een vraagteken. 

De pagina beschrijft echter het volgende wat betreft de genoemde first-person modus: "Een geheel nieuwe first-person modus voor voertuigen die het interieur hiervan laat zien, inclusief werkende snelheidsmeters, kilometertellers, dashboardverlichting en meer". Ook zou er een speciale first-person modus toegevoegd worden voor wanneer spelers zich te voet door de spelwereld bewegen.

Andere extra's zijn naar verluidt nieuwe dieren en meer easter eggs en willekeurige evenementen in de singleplayermodus. Mogelijk komen er ook dieren in GTA Online, maar dat betreft de optie die rood was gemaakt op de verwijderde pagina. 

Grand Theft Auto verschijnt 18 november voor Xbox One en PS4. De pc-versie volgt 27 januari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou