Firmware 6.10 voegt nieuwe functionaliteit toe aan PSP Go | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update is voornamelijk bedoeld om compatibiliteit met de Media Go-software van Sony te verbeteren. Deze applicatie wordt gebruikt om via de PC nieuwe content van de PlayStation Store op de PSP te zetten, zoals filmpjes en games en is gratis te downloaden.

Tethering

De nieuwe update brengt ook tethering-mogelijkheden naar PSP Go. Hiermee kan degebruiker de PSP Go via bluetooth aan een telefoon koppelen om zooveral contact te kunnen maken met het internet.

SensMe

Daarnaast is de SensMe-muziekapplicatie van de PSP verbeterd. SensMe evalueert de muziek die op het apparaat staat en categoriseert deze automatisch in één van de twaalf kanalen. Hierdoor kan de gebruiker kiezen om een bepaalde stijl te luisteren zonder hiervoor speciaal een afspeellijst aan te moeten maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou