Firefly-acteur wil rol van Nathan Drake in Uncharted Film | Gamer.nl

Firefly-acteur wil rol van Nathan Drake in Uncharted Film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fillion roept twittergebruikers op om hun stem te laten horen en er zo hopelijk voor te zorgen dat hij de rol krijgt. “Als er iets is zoals een Twitter-campagne, laat dit het dan zijn”, aldus Fillion, die een link plaatste naar het nieuws dat David O. Ru ell toch weer als regi eur verbonden is aan de verfilming. “Laat van je horen, Castle-fans, Firefly-fans! laat je stem horen!”

Gelijkenis

Er gingen eerder al geruchten dat Fillion de rol van Nathan Drake op zich zou nemen, niet in de laatste plaats omdat hij qua uiterlijk veel gelijkeni en vertoont met het spelpersonage. Onlangs werd bekend dat Ru ell toch weer de regie op zich neemt en het script voor de Uncharted-film gaat schrijven. Dit terwijl hij eerder te kennen had gegeven dat zijn prioriteit bij de verfilming van Pride and Prejudice and Zombies ligt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou