Nieuws
Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors deze herfst naar Nintendo Switch en New 3DS

Crossover-titel voor beide platformen

Geschreven door Peter Paardekooper op
Fire Emblem Warriors komt deze herfst uit voor Nintendo Switch. Hiernaast is aangekondigd dat de game in dezelfde periode ook voor New Nintendo 3DS gaat verschijnen.

Nintendo maakte dit bekend in de Nintendo Direct over Fire Emblem vannacht en toonde een korte video met gameplaybeelden van Fire Emblem Warriors. Tijdens de stream werden ook nieuwe Fire Emblem-games voor Switch en 3DS en een smartphonegame voor iOS en Android aangekondigd.

Fire Emblem Warriors tilt de bekende Warriors-gameplay over naar het Fire Emblem-universum, zoals Hyrule Warriors al eerder bij The Legend of Zelda deed. Dit betekent dat de speler het met allerhande Fire Emblem-personages op moet nemen tegen honderden vijanden tegelijk.

Fire Emblem Warriors wordt ontwikkeld door Koei Tecmo en Omega Force en moet in de herfst van 2017 verschijnen voor Nintendo Switch en exclusief voor New Nintendo 3DS. Oudere modellen van de Nintendo 3DS kunnen de game niet afspelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 7 ondersteunt cross-buy op Xbox One en pc Nieuwe Fire Emblem-games voor 3DS en Switch aangekondigd
1

Reacties op: Fire Emblem Warriors deze herfst naar Nintendo Switch en New 3DS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Lightyear

    • 19 januari 2017 11:50
    Ik vind de warriors games altijd wel vermakelijk. Maar het zijn geen games waar ik de volle pond voor zou betalen. Leuk als ze een keer €20,- zijn.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.