Fire Emblem: Three Houses krijgt seizoenspas

Fire Emblem: Three Houses krijgt seizoenspas

Er komt een seizoenspas uit voor de aankomende Switch-game Fire Emblem: Three Houses.

Het spel krijgt vier golven aan downloadbare content, die vanaf deze maand tot april 2020 verschijnen. Hoewel de pakketten ook los zijn te koop, kunnen spelers ook alles verkrijgen met een seizoenspas.

Onder de dlc vallen nieuwe verhalen, quests, Battle-maps en items. Mensen die de seizoenspas, die Nintendo de 'Expansion Pass' noemt, kopen, ontvangen op lancering alternatieve outfits voor de hoofdpersonages.

Daarnaast zijn er een aantal Japanse trailers van de game uitgebracht, die hieronder zijn te bekijken. Fire Emblem: Three Houses draait om de Black Eagles, de Blue Lions en Golden Deer. De drie huizen maken onderdeel uit van de Officer's Academy, een elite academie waar studenten magie, wapens en speciale vaardigheden leren te gebruiken. De game verschijnt op 26 juli op Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De tweede alinea, jongens toch.

0
test

Michel Musters,ben je soms dronken wanneer je nieuwsartikelen plaatst? Onder de dlc vallen nieuwe verhalen, quests, Battle-maps en item. Mensen die de seizoenspas, dat Nintendo de 'Expansion Pass' noemt, kopen, ontvangten op lancering alternatieve kostuums voor de hoofdpersonages. Wat een spelfouten.....

0

Aanbevolen voor jou