Fire Emblem eerste 3DS-game met betaalde DLC | Gamer.nl

Fire Emblem eerste 3DS-game met betaalde DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreidingen worden beschikbaar gesteld via de de digitale winkel van de Nintendo 3DS, de eShop, en kosten per stuk "een paar honderd yen." Omgerekend is 100 yen ongeveer 98 eurocent. Nintendo heeft aangegeven dat het om extra content gaat en niet om voorwerpen die de proge ie van spelers versnelt of om voorwerpen waar spelers moeilijk zonder kunnen.

Eerder dit jaar heeft Nintendo aangegeven dat het ontwikkelaars de mogelijkheid gaat bieden om extra betaalde content aan te bieden, voor zowel de Nintendo 3DS als de nog te verschijnen console Wii U. Nintendo wil echter waken voor de kwaliteit. Volgens Saturo Iwata van Nintendo kan content van lage kwaliteit op korte termijn voor extra winst zorgen, maar verbetert dit de relatie met de klant op langere termijn niet.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou